Skip to content

6 Weken Challenge

Transformeer Je Lichaam in Slechts 6 Weken met Smart Meals’ Afslankuitdaging!

Ben je klaar om een gezondere levensstijl te omarmen en die hardnekkige kilo’s voorgoed vaarwel te zeggen? Smart Meals biedt je de ultieme oplossing met onze 6 weken durende afslankuitdaging! Met ons bewezen programma en heerlijke maaltijden op maat hoef je nooit meer te vechten tegen de weegschaal.

Gezond Eten was nog Nooit zo Gemakkelijk en Lekker!
Bij Smart Meals begrijpen we dat het vinden van de juiste voeding essentieel is voor succesvol gewichtsverlies. Daarom hebben we een team van voedingsdeskundigen en chefs samengesteld om jou te voorzien van heerlijke, evenwichtige maaltijden die speciaal zijn ontworpen om je te helpen af te vallen. Geen stressvolle maaltijdplanning of eentonige diëten meer – wij maken gezond eten gemakkelijk en lekker!

1080 x 1080 6 weken challenge2
sportmaaltijden-smart-meals

Wat Maakt Onze Afslankuitdaging Uniek?

1️   Op Maat Gemaakt Voedingsplan: We begrijpen dat elk individu uniek is, daarom stellen onze experts een persoonlijk voedingsplan voor je op. We houden rekening met je smaakvoorkeuren, voedingsbehoeften en doelen, zodat je kunt genieten van maaltijden die bij jou passen.

2️   Gevarieerde en Voedzame Maaltijden: Onze menu’s zijn samengesteld met de beste ingrediënten om ervoor te zorgen dat je alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. Verwen jezelf met smaakvolle gerechten.

3️   Gemak en Tijdbesparing: Geen uren meer in de keuken doorbrengen! Onze maaltijden worden vers bereid en direct bij jou thuis bezorgd. Je hoeft alleen maar de maaltijd op te warmen en te genieten van je gezonde, uitgebalanceerde maaltijd. Bespaar tijd en energie, zodat je je kunt concentreren op je doelen.

4️   Ondersteuning en Coaching: Bij Smart Meals geloven we in het bieden van volledige ondersteuning tijdens je afslankreis. Ons team van experts staat voor je klaar om vragen te beantwoorden, je te motiveren en je te begeleiden op de weg naar succes. We zijn er voor je, elke stap van de weg.

5️   Gegarandeerde Resultaten: We zijn zo overtuigd van de effectiviteit van onze afslankuitdaging dat we een resultaatgarantie bieden. Jouw succes is onze topprioriteit!

Hoe ziet de 6 weken challenge eruit?

  • Lichaamsanalyse
  • 2 wekelijkse optimalisatie
  • Lunch & Diner 5 dagen per week (kant-en-klaar)
  • Optioneel incl ontbijt
  • Slechts €9,29 per dag
  • Eten met Nutri score A
  • Voedingsadvies & schema
  • Gegarandeerd afslanken
  • Op elk moment kosteloos stoppen

Vul het formulier in voor de lichaamsanalyse. Op basis hiervan versturen wij het advies.

Meld je nu aan!

Nu -€15 met code new15

Jouw dagelijkse caloriebehoefte berekenen is van groot belang. Hoe vaak je ook traint, als je teveel eet zal je niet afvallen. Voeding is daarom het belangrijkste ingrediënt om af te vallen. Maar hoeveel calorieën mag jij per dag eten? Wat is voor jou de juiste verhouding van de macro nutriënten: eiwitten, vetten en koolhydraten? Bereken met de wetenschappelijke formule jouw dagelijkse behoefte. Op basis hiervan kunnen wij het advies opmaken.