Skip to content

6 Weken Challenge

Zonder hongergevoel afvallen!

Heb jij ook veel geprobeerd maar zonder blijvend resultaat? Wist je dat je met shakes, pillen en (crash)diëten je lichaam alleen maar op een spaarstand zet met extra kilo’s als gevolg, een verstoorde stofwisseling, meer vetopslag, minder spiermassa en andere lichamelijke (vage) klachten? Dit komt doordat de hormoonhuishouding verstoord raakt als afvallen niet goed uitgevoerd wordt.

Herken jij een van de volgende excuses?
-Morgen ga ik echt beginnen!
-Ik heb te veel verleidingen, feestjes, etentjes, borrels.
-Het lukt me toch niet, ik hou het gewoon niet vol.
-Ik vind het te veel gedoe.
-Ik heb het te druk op werk/thuis.

Gezond afvallen met Smart Meals.

Weer barsten van de energie en happy door het leven gaan? Uit de wetenschap weten we dat de beste manier om gezond en blijvend af te vallen, kan met gezonde voeding. Het is echter knap lastig de juiste dingen op de juiste tijd te eten. De verhouding macronutriënten is hierbij erg belangrijk.
De 6 Weken Challenge maakt het dusdanig makkelijk dat iedereen het kan volgen, ongeacht hoe druk je bent. Nog beter, je bespaard zelf tot een uur per dag! 
Maar het allerbelangrijkste: blijvend resultaat! Samen met één van onze coaches ga je aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen, een mooi figuur en gezond gewicht dat bij jou past en waar jij je prettig bij voelt.

Onze weekmenu’s geven je de structuur en houvast die je nodig hebt om, ook in moeilijke momenten, op het juiste pad te blijven. Afvallen zonder honger lijden. Dat kan!

Alles is al voor je uitgedacht. Het enige dat jij hoeft te doen is het programma te volgen!

Hoe ziet de 6 weken challenge eruit?

  • Lichaamsanalyse
  • 2 wekelijkse optimalisatie
  • Lunch & Diner 5 dagen per week (kant-en-klaar)
  • Optioneel incl ontbijt
  • Slechts €9,29 per dag 
  • Gezond eten, Nutri score A
  • Voedingsadvies & schema
  • Na 2 weken kosteloos stoppen

Vul het formulier in voor de lichaamsanalyse. Kies hierbij voor het afslank- of droog train programma. Op basis hiervan versturen wij het advies.

Meld je nu aan!
Nu -€15 met code new15

Jouw dagelijkse caloriebehoefte berekenen is van groot belang. Hoe vaak je ook traint, als je teveel eet zal je niet afvallen. Voeding is daarom het belangrijkste ingrediënt om af te vallen. Maar hoeveel calorieën mag jij per dag eten? Wat is voor jou de juiste verhouding van de macro nutriënten: eiwitten, vetten en koolhydraten? Bereken met de wetenschappelijke formule jouw dagelijkse behoefte. Op basis hiervan kunnen wij het advies opmaken.