Skip to content

Hoe worden de maaltijden geleverd?

Onze maaltijden worden verpakt in een speciale isolatie verpakking. Kies je voor 17:00-22:30, dan ontvang je het in de biologisch afbreekbare verpakking. Kies je voor 8:00-17:00 levering, dan ontvang je het in een isolatiezak. Dankzij onze speciale manier van verpakken kunnen wij garanderen dat de maaltijden altijd gekoeld bezorgd worden.

Ik ben niet thuis.. Wat nu?

Als je niet (zeker weet of je) thuis bent wanneer de bezorger langskomt, dan wordt je pakket bij de buren of een post punt afgegeven. Ook kan de bezorger ervoor kiezen om het de volgende dag aan te bieden. Je bent er zelf verantwoordelijk voor om ervoor te zorgen dat er iemand is om het pakket aan te nemen.

Wat moet ik met de isolatiezak doen?

Je mag de isolatiezak weggooien of je kunt 4 zakken opsparen en retour sturen in de doos waarin de laatste order geleverd is. Je ontvangt van ons dan een tegoedbon t.w.v. €20,-. Zorg ervoor dat de 4 zakken goed vastzitten in de doos en dat de zakken schoon en heel zijn. je kunt het verzenden naar Smart Meals, Sisalbaan 5A, 2352AZ Leiderdorp Nederland. Ook kan je bij ons een retour etiket aanvragen en het pakket afgeven bij het dichtsbijzijnde post punt. In dit geval betalen wij de verzendkosten en ontvang je een tegoedbon t.w.v. €15,-.

 

Kan ik mijn pakket volgen?

Zodra de bestelling door ons is ingepakt en verzonden, ontvang je een e-mail met daarin de track & trace code van je pakket. Hiermee kun je je pakket volgen en zien wanneer het aflevermoment is. Mocht je de e-mail niet ontvangen dan kan het zijn dat deze bij de ongewenste mail zit. Het kan gebeuren dat de track and trace button pas verschijnt zodra de koerier de bezorgtijd geüpdatet heeft. 

Hoe lang zijn de maaltijden houdbaar?

Onze maaltijden zijn bevroren op -18 °C in de vriezer 3 maanden houdbaar.  In de koelkast zijn de maaltijden 5 dagen houdbaar.

Wat is de kwaliteit van de kip?

Onze kip heeft een bovengemiddeld goed leven, meer ruimte, leven langer en worden verdoofd voor de slacht. Het voldoet aan alle certificaten en iso standaarden. Het is tevens halal gecertificeerd Klik hier. Ook de Pulled Chicken is halal gecertificeerd Klik hier.

Wat is de kwaliteit van het rundvlees?

Ons rundvlees heeft een bovengemiddeld goed leven, meer ruimte, leven langer en worden verdoofd voor de slacht. Het voldoet aan alle certificaten en iso standaarden. Microbiologisch is het rund uiteraard ook uitvoerig getest en voldoet aan de strengste EU regels. Bijna al het rundvlees is halal gecertificeerd. Klik hier Als het niet halal is staat dit aangegeven bij de maaltijd.

Hoe bereid ik de maaltijden?

De maaltijden kun je direct vanuit de vriezer opwarmen in 5-6 minuten op 900watt. In de pan opwarmen voor 10-12 minuten of in de oven op 220°C voor 20-25 minuten. Verwijder voor bereiding de folie.

Je kunt er ook voor kiezen ze in de koelkast te bewaren. In dat geval opwarmen in 2-3 minuten op 900watt. In de pan opwarmen voor 6-9 minuten of in de oven op 220°C voor 15-20 minuten. Verwijder voor bereiding de folie.

Mag ik een actiecode van social media vaker gebruiken?

De actiecodes voor de eerste order van onze social media partners zijn slechts eenmalig te gebruiken per persoon/postadres.