Skip to content

Wat is de kwaliteit van de kip?

Onze kip heeft een bovengemiddeld goed leven, meer ruimte, leven langer en worden verdoofd voor de slacht. Het voldoet aan alle certificaten en iso standaarden. Microbiologisch is de kip uiteraard ook in orde. Klik hier.  Het is tevens halal gecertificeerd. Klik hier

Wat is de kwaliteit van het rundvlees?

Ons rundvlees heeft een bovengemiddeld goed leven, meer ruimte, leven langer en worden verdoofd voor de slacht. Het voldoet aan alle certificaten en iso standaarden. Microbiologisch is de rund uiteraard ook in orde. Het is tevens halal gecertificeerd. Klik hier

Hoe bereid ik de maaltijden?

De maaltijden een dag van te voren uit de vriezer halen zodat het kan ontdooien. Voor bereiden 2 tot 3,5 minuut in de magnetron of 5 tot 9 minuten in de pan opwarmen. De maaltijd is al gaar, dus hoeft enkel te worden opgewarmd. Het is ook direct vanuit de vriezer te bereiden. De bereidingstijd is dan maal 2. Het smaakt wel beter als het eerst ontdooid is!

Hoe worden de maaltijden geleverd?

Onze maaltijden worden diepgevroren verpakt in een speciale isolatiezak waar droogijs aan wordt toegevoegd. Hiermee garanderen wij dat je maaltijden ook echt bevroren bezorgd zal worden.

 

Ik ben niet thuis.. Wat nu?

Als je niet zeker weet of je thuis bent wanneer de bezorger langskomt, dan wordt je pakket bij de buren of een postNL punt afgegeven. Door de speciale verpakking zullen de maaltijden tot 60 uur na verzenden ingevroren blijven op -18.

Kan ik mijn pakket volgen?

Zodra je bestelling door ons is ingepakt en verzonden zul je een e-mail ontvangen met daarin de track & trace code van je pakket. Hiermee kun je je pakket volgen en zien wanneer het aflevermoment is. Mocht je de e-mail niet ontvangen dan kan het zijn dat deze bij de ongewenste mail zit.

 

Hoe lang zijn de maaltijden houdbaar?

Onze maaltijden zijn bevroren op -18 °C in de vriezer 3 maanden houdbaar.  In de koelkast zijn de maaltijden 3-5 dagen houdbaar.