Skip to content

Gefeliciteerd! Wij hebben jou uitgenodigd om partner te worden.

Enkel op uitnodiging.

Wat houdt het in?

Je ontvangt van ons een partner pakket twv van €100,- en een unieke actiecode twv €15,-.
Met de maaltijden die je ontvangen hebt maak je 3x een story of timelines posts. Voor elke nieuwe klant die jouw code gebruikt ontvang je €10 commissie. Je kunt hiermee nieuwe maaltijden bestellen en regelmatig een post plaatsen, waardoor je doorlopend commissie blijft ontvangen.
Zoveel korting? Weten jullie dat zeker? We zorgen ervoor dat het erg verleidelijk wordt een aankoop te doen, zodat jouw moeite niet onbeloond blijft.

Tips!

Maak foto’s of een korte video waarin je laat zien waarin dit voor jou handig uitkomt.
-Plaats jouw unieke kortings code altijd in de post
-Plaats een link naar www.smart-meals.nl
-Laat zien dat je het overal kunt eten werk/studie/onderweg
-Ook tijdens de lunch makkelijk een High Protein Meal
-Laat zien hoeveel proteïne er in de meals zit
-In 5 minuten op te warmen
-Lekkere maaltijden!

Heb je al een account als klant? Log dan eerst in op dat account en kom dan terug naar deze pagina. Jouw gegevens staan dan al ingevuld.

Door te registreren ga je akkoord met het plaatsen van ten minste 3 posts op verschillende dagen in ruil voor het affiliatepakket met maaltijden. Doe je dit niet, dan mogen we de kosten van dit pakket in rekening brengen.

Registreer partner-account

Lukt het niet om je aan te melden? Neem contact met ons op per whatsapp of mail.

Hoe werkt het?

Meld je aan op deze pagina. Zodra je inschrijving is goedgekeurd kan je de kortingscode vinden door in te loggen op jouw partner paginaVia de login zie je live wie jouw identieke kortingscode gebruikt, hoeveel je verdiend hebt en wat er nog uitbetaald wordt. Bewaar deze link, zodat je weet waar je in kunt loggen. Let op! Je kunt niet in het partner deel inloggen als je al ingelogd bent in het klanten deel. log hierop eerst uit of ga met een incognito naar de partner pagina.

Waar staat mijn code?

Wanneer je in het menu op ‘Coupons’ klikt, zie je de kortingscode die jij naar je volgers kan sturen. Ook vind je hier het overzicht van verdiende geld, hoeveel er nog open staat en hoeveel er al uitbetaald is. Je kunt dit live bijhouden en zien wie er via jou binnenkomt.