Skip to content

Vandaag €15,- korting

Gebruik code NEW15

Wil jij low FODMAP maaltijden bestellen?

Grootste assortiment in kant-en-klare FODMAP maaltijden bij u thuis bezorgd. Vandaag besteld morgen in huis.
Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je dokter of diëtist je geadviseerd heeft om een low FODMAP dieet te gaan volgen of je hebt zelf online gevonden dat dit jouw darm en buikklachten kan oplossen. De door diëtisten ontwikkelde maaltijden helpen u van uw klachten af.

Wat is een low FODMAP dieet?

Dit is een is een dieet dat ontwikkeld is door de Monash Universiteit in Australië. Het dieet wordt gebruikt om mensen te helpen om de symptomen onder controle te krijgen van PDS (Prikkelbaar Darm Syndroom). PDS is een veelvoorkomende chronische darmaandoening. Symptomen die vaak voorkomen bij PDS zijn buikpijn, winderigheid, een opgeblazen gevoel en diarree of constipatie of een combinatie van beide. Door low FODMAP maaltijden te eten gaan deze klachten vanzelf weg. Je kunt daarna langzaam weer enkele fodmap voedingsmiddelen introduceren in het dieet om te kijken waar je het sterkst op reageert.

Freshly Frozen 

De ingrediënten zijn binnen 48 uur na oogsten bereid, waarna het direct ingevroren wordt via shock freeze. Dankzij deze moderne werkwijze blijven de voedingsstoffen maximaal behouden. De smaak van de maaltijd is na opwarmen heerlijk vers.
Boodschappen doen, eten koken en afwassen is verleden tijd. Dit kost al snel een uur per dag. Meer tijd over voor sporten, vrienden en familie. De maaltijden zijn 3 maanden houdbaar bij -18°C. Bewaar ze makkelijk in de vriezer voor het moment dat het jou niet uitkomt om te koken.

96% minder plastic

Smart Meals zijn verpakt in biologisch afbreekbare menuschalen. Enkel het etiket en de folie zijn van dun plastic. Om de carbon footprint zo klein mogelijk te houden maken we daarnaast enkel gebruik van groene energie. Minder plastic en uitstootgassen dan andere kant-en-klaar maaltijden. Samen werken aan een betere wereld.

100% natuurlijk

De maaltijden worden bereid met natuurlijke producten. Tijdens de bereiding wordt er geen gebruik gemaakt van boter of olie. Zo voorkomen we onnodige calorieën.
Bij het op smaak maken wordt geen zout of suiker toegevoegd, maar uitsluitend met gezonde specerijen gewerkt. Bevat enkel van nature aanwezige zout & suiker.

Dit vinden klanten van Smart Meals 

[brb_collection id="1469"]

€15,- korting voor nieuwe klanten met code NEW15

Va €5,95 per maaltijd en bij je thuisbezorgd van maandag t/m vrijdag.